Over Ons

We zijn Remco en Daisy en hebben 2 dochters. We wonen in een prachtig dorpje in Brabant.

In 2003 hebben wij onze eerste Berner Sennenhond genaamd Max gekocht. En zijn toen met het berner virus besmet. Hij heeft ruim 12 jaar bij ons mogen zijn en is aan ouderdom overleden. Na een paar maanden begon het toch weer te kriebelen en zijn we opnieuw opzoek gegaan naar een berner. En zo kwamen we bij onze Mira terecht.  

We besloten dit maal voor een teefje te gaan. We hadden bij 1 pupje gelijk een match en waren helemaal verliefd en besloten haar Mira te noemen. Ze is een enorme knuffelkont en zeer zorgzaam. Vaak genoeg werd ons gevraagd waarom gaan jullie niet fokken met haar. Na ons goed verdiept te hebben in het fokken en alle informatie bij raad van beheer te hebben opgevraagd besloten we om te gaan fokken met dit mooie ras. Mira heeft zich inmiddels bewezen met haar zorgzaamheid en prachtige lieve pups.

Mira is een schat van een Berner Sennenhond,  ze is een echte knuffelkont, maar ook waaks op het erf wat ons een veilig gevoel geeft. Een echte Berner Sennen.

Ze heeft 3 jaar cursussen  “school” gevolgd op de HSV( in Tiel) en doorliep alle groepen vol enthousiasme. Mira heeft ook al vele prijzen gehaald. En wil(de) graag leren. Door de verhuizing naar Maren Kessel zijn we gestopt bij HSV Tiel en zitten nu bij KC ‘sHertogenbosch waar Jolene nu les krijgt.

Jolene is een pup van Mira’s 2de nest ze mag lekker bij ons blijven. Moeder en dochter zijn dol op elkaar en wij worden met regelmaat helemaal plat geknuffeld tussen onze beren:))

Verder hebben we nog een poesen, konijnen,  cavia’s, pony’s en wat kippies.