Wanneer verwachten we een nestje

We zijn een kleinschalige kennel en hebben  2 Berner Sennen honden in huis. Daardoor krijgen onze honden de aandacht en zorg die ze ook verdienen! 
Het best kunt u even mailen om ongeveer te weten wanneer een nestje gepland is. Dat is echter dus niet zo vaak. Gemiddeld is dat 1 of 2 keer per jaar. Door even contact te leggen kunnen we ook vertellen welke hond moeder wordt en wie de gelukkige vader is van het te verwachten nest. Je kunt dan op deze site en Facebook op de hoogte blijven.


Wachten (op de wachtlijst) is voor de meeste mensen vervelend maar het heeft ook voordelen. U kunt namelijk nu het hele nest zien opgroeien. Vaak zien de mensen de eerste 9 levensweken van hun hond niet. Doordat we snel na de geboorte contact opnemen kunt u ook de pup zien opgroeien in de eerste fase van zijn leven. 

Bovendien bent u beter voorbereid op de komst van de pup! U hebt meer tijd om over de Berner  Sennen te lezen en daardoor wordt de aankoop van de hond ook steeds beter onderbouwd.

Wilt u op de wachtlijst dan graag een mailtje met u gegeven en voorkeur geslacht. Zodra ze zwanger is laat ik het weten.


Voor Jolene en Zwitser staat er een nestje gepland rond het voorjaar van 2021 met Zwitser

En met Mira rond eind februari 2021 met Zwitser